Wänäri Cowboys M40 Suomen mestariksi

SM1 miehet 40 vuotta. Veteraanien Suomen mestarit beach volley 2013 Kai Ranta-Pere, Tero Viitanen ja Wille Markkanen.

Wänäri Cowboys M40 Suomen mestarit: Kai Ranta-Pere, Tero Viitanen ja Wille Markkanen

Wänäri Cowboysin kokenein joukko kävi antamassa pelinäytteen veteraanien SM-kisoissa Kerimäellä. Tuloksena oli Suomen mestaruus sarjassa miehet 40 vuotta. Wänäri Cowboysien joukkueessa pelasivat Kai Ranta-Pere, Tero Viitanen ja Wille Markkanen.

Wänäri oli ylivoimainen

Wänärin joukkue oli ylivoimainen voittaen kaikki ottelunsa. Vastus kuitenkin oli kovaa ja täysin ilman erätappioita ei turnaus sujunut. Osasyynä löysiin eriin oli todennäköisesti ylilatautuminen ja liian kova loppuvaiheen treenaaminen:

”Olisi pitänyt osata keventää harjoittelua turnausta edeltävällä viikolla, mutta kova treenaaminen on elämäntapa ja Wänärin valmennusmylly on armoton”, totesi Kai Ranta-Pere median tentissä.

Joukkueen jatko epäselvä

Paikalla ollut media tivasi useaan kertaan mestarijoukkueen jatkoa. Suoraa vastausta ei joukkueen pelaajat antaneet, mutta Tero Viitasen puheenvuoro oli kovasti vihjaileva:

”Olen aina unelmoinut maailmanmestaruudesta. Beach volley ja veteraanien maailmanmestaruuskisat on hieno tapahtuma, jonka voittamisesta kuka tahansa voisi olla ylpeä.”

Saattaa olla, että tämänvuotinen Wänärin mestarijoukkue esiintyy samalla kokoonpanolla tai sitten saattaa olla että ei.

Lopputulokset

Ennätysyleisön edessä pelatun turnauksen kolme parasta olivat:

1. Wänäri Cowboys
2. Hykis Beach
3. Riihimäen Juju

Advertisement