Simo näpräsi kärkipisteet

Ville Tila ja Simo Näkki

Ville Tilalla ja Simo Näkillä on herkkä hetki keskareiden jälkeen 3.7.2013

Keskareissa voittajaksi selvisi toisen kerran peräkkäin Simo Näkki, joka ei antanut vanhalle ja väsyneelle Wille Markkaselle oikeastaan mitään eväitä voittaa lohkoa. Simo näykki pisteet armotta itselleen auttamalla kulloisenkin parinsa peliä hyvillä passeilla sekä kovalla kannustuksella. Lohkon kolmanneksi tuli keskarijyrä Miika Ojanen ja lohkon viimeiseksi jätettiin Ville Tila.

Kakkoslohkossa Juho Nurminen teki selvää jälkeä vieden lohkon nimiinsä. Nurminen nousi samalla kokonaisrankingin neljänneksi ja varmisti siten ykköslohkon paikan seuraavalle viikolle.

Kolmannessa lohkossa oli tällä kertaa kova taso. Lohkon vei nimiinsä Wänäri Cowboysien moninkertainen King of the Beach Lasse Maijala, joka näytti muille pelaamisen mallia haalimalla huimat 28 pluspistettä. Mainittava on myös pitkästä aikaa pelitouhuihin palannut entinen beach volleyn Suomen mestari Kai Ranta-Pere, joka liikkui kentällä kuin nuori ori. Tällä kertaa kovaa harjoittelevat aktiivipelaajat Henry Tissari ja Pasi Pitkänen kiilasivat vielä ohi lohkon pisteissä, mutta jatkossa on lupa odottaa kovia suorituksia Kaitsun suunnalta.

Kaikki otteluiden tulokset löytyvät täältä.

Advertisement