Keskareissa jaettu voitto

keskarit taulukko 26.6.2013 kopioKokemus ja into kohtasivat keskareiden ykköslohkossa ja selkoa ei syntynyt, vaan ykköstilan jakoivat Simo Näkki ja Wille Markkanen.

Simo jatkoi siis voittokulkuaan. Pari viikkoa sittenhän Simo Näkki voitti opiskelijoiden Suomen mestaruuden parinsa Henri Tissarin kanssa. Keskareiden voittaminen on kuitenkin hankalampaa ja siten Simon oli tyytyminen jaettuun ykköstilaan. Jaetulle ykköstilalle yltänyt Markkanen puolestaan voi syyttää jaetusta ykköstilasta itseään, sillä sen verran monta helppoa palloa mies tölvi leveäksi alakautta.

Kakkoslohkosta ei kannata mainita kuin yksi nimi eli Simo Koskinen. Simo jyräsi vastustamattomaan 19 pluspisteentulokseen 20 pisteen erolla seuraavaksi tulleeseen. Simo nousikkin rankingissa kakkoseksi ja nähdään seuraavalla kerralla ykköslohkossa.

Simo Näkki nousi voittonsa ansiosta ranking-kärkeen. Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Advertisement