Näkki ja Tissari opiskelijoiden Suomen mestareiksi

Henri Tissari ja Simo Näkki opiskelijoiden beach volley SM

Simo Näkki ja Henri Tissari, beach volleyn opiskelijoiden Suomen mestarit 2013.

Kuopiossa ratkottiin kaksipäiväisessä turnauksessa beach volleyn opiskelijoiden Suomen mestarit 2013 ja voittoon ylsivät Wänäri Cowboysien omat pojat Simo Näkki ja Henri Tissari. Turnaukseen osallistui 16 miesten joukkuetta ja joukkueiden taso oli korkea. Kärkijoukkueet olivat hyvinkin Pro Tour -tasoa, eli lähellä Suomen kärkeä.

Loppuottelu oli luonnollisesti kiivas taistelu voimakastahtoisten joukkuiden välillä. Näkin ja Tissarin voiton takeena oli selkeämpi taktiikka sekä suoritusvarmuus. Tissari oli erittäin vahva verkolla ja hänen ulottuvan torjunnan myötä Näkin työ takakentällä helpottui paljon. Niinpä kenttäpuolustuksen kautta Näkillä ja Tissarilla nousi peliin selkeästi vastustajaa enemmän palloja. Myös hyökkäyksen monipuolisuus oli kuopiolaisparin puolella.

Turnauksen järjestelyistä vastasivat Itä-Suomen Yliopiston Ylioppilaskunta, Kuopion Lääketieteen Opiskelijat ry sekä Preemio ry. Lisäksi Wänäri Cowboys ry auttoi kisajärjestelyiden teknisessä osiossa. Turnaus oli osa Trust Kapital OPEN -turnausta.

Advertisement