Wänäri Cowboys muuttaa Rauhalahteen

Rauhalahden kentät on alustavasti myöhitty.

Rauhalahden kentät on alustavasti möyhitty. Lisää uutta hiekkaa tulee toukokuun lopulla.

Wänäri Cowboys on tehnyt sopimuksen Matkailukeskus Rauhalahden kanssa beach volley -kenttiä koskevasta yhteistyöstä ja palaa sen myötä muutaman vuoden tauon jälkeen Rauhalahteen.

Sopimuksessa Rauhalahti sitoutuu pitkäjänteisesti kehittämään Rauhalahden beach volley -kenttiä yhteistyössä Wänäri Cowboys ry:n kanssa. Seuran vastuulla on kenttien hyvästä kunnosta huolehtiminen, joten toivottavasti jäsenet huomatessaan korjaavat repsottavat verkot sekä muistavat lanata kenttiä peliensä yhteydessä.

Kesällä seuran yksityiskäytössä tulee olemaan yksi kenttä (kilpailijoiden korotetun maksun maksaneille) ja muut viisi kenttää ovat myös muiden kuin seuran jäsenten käytössä ensin tullut pelaa -periaatteella, poislukien seuran harjoitukset sekä keskiviikon viikkokisat.

Wänäri Cowboys aloittaa kauden Rauhalahdessa kevyellä kenttätalkoolla ja ensimmäisillä peleillä 15.5.2013. Tuolloin on tarkoituksena laittaa verkot ja rajanauhat kolmelle kentälle sekä pystyttää ilmoitustaulu.

Etsimme myös seuran tavaroiden säilytykseen (pallot, verkkoja, äänetoistolaitteet sekä puutarhajyrsin) soveltuvaa lukittavaa varastokoppia. Jos satut tietämään sellaisesta, laita tietoa Willelle (wille.markkanen@gmail.com).

Advertisement