Keskarit alkavat 12.6.2013

Keskarit ilmoittautuminen paikalla olevaksi kopioKesän kiihkein kuopiolainen kesäpalloilusarja eli keskarit alkavat 12.6.2013 klo 18.00. Keskarit on Wänäri Cowboys ry:n jäsenille tarkoitettu viikkoturnaus ja pelataan kesäajan joka keskiviikko. Osallistua voi siis maksamalla vaivaisen 25 euron jäsenmaksun.

Turnaukset ovat edelleen henkilökohtaisia, eli pelaajan tarvitsee vain tulla paikalle. Jos pelaajalla ei ole ennestään hyväksyttyjä ranking-pisteitä keskareissa tai Suomen SM-rankingissa noteerattuja pisteitä, aloittaa pelaaja aina alimmasta lohkosta. Muutaman viikon aikana löytyy sitten oikea taso rankingissa ja pelit tulevat siten aina vain tasaisemmiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s