Pasi Pitkänen on vuoden 2012 keskarien mestari

Pasi Pitkänen beach volley -turnaus keskareiden voittaja 2012

Kuopion keskareiden 2012 voittaja Pasi Pitkänen.

Vuoden 2012 keskarikausi päättyi Pasi Pitkäsen riemuun hänen voitettuaan keskarit tiukan kamppailun jälkeen. ”Sitkeä reisivamma on vaivannut viime viikot ja olin jopa jättäytyä pois finaaleista. Sitä taustaa vasten voittoni olikin todella suuri yllätys”, Pasi iloitsi.

Pasin voitto ei tullut helpolla, sillä kesän tasaisin suorittaja Esa Kaarakainen jäi finaalilohkossa vain yhden pisteen päähän Pasista. Finaalissa olikin viimeiseen palloon saakka sähköinen jännite. ”Taistelin täysillä loppuun saakka, mutta Pasi oli piirun verran parempi tänään”, tunnusti Esa reilusti finaalin jälkeen.

Koko kesän rankingin kärkikaksikko, Urho ”Wili” Willman ja Ville Tila joutuivat taipumaan finaaleissa. ”Lämpesin vasta toiseen erään, mutta juna oli mennyt jo”, harmitteli Wili. Ville puolestaan totesi: ”Olin jo ihan päättäritunnelmissa.”

Keskareiden 2012 finaalien lopullinen järjestys:

1. Pasi Pitkänen
2. Esa Kaarakainen
3. Urho ”Wili” Willman
4. Ville Tila

beach volley keskareiden finalistit, Kuopio 2012

Keskareiden finalistit Wili Willman, Ville Tila, Pasi Pitkänen ja Esa Kaarakainen.

Otteluiden tulokset.

Advertisement