Kaarakainen vei viimeiset keskarit, Tila ykkönen finaalirankingissa

Esa Kaarakainen voitti beach volley turnauksen 22.8.2012

Keskareiden 22.8.2012 voittaja Esa Kaarakainen.

Kesän viimeinen keskareiden osakilpailu pelattiin, kuinkas muutenkaan, kosteissa olosuhteissa. Osakilpailun ylivoimainen ykkönen oli Esa Kaarakainen, joka oli ainoa pelaaja, joka jäi plussalle. Toiseksi tuli Juha Kuosmanen, joka aloitti kesän biitsipelit viimeisetä turnauksesta. Omien sanojensa mukaan hänen tähtäimenään on tältä kesältä keskarifinaalit ja voidaan sanoa, että tuli minimisuorituksella maksimitulos. Kolmanneksi itsensä taiteli Olli Säynäjäkangas.

Mielenkiintoinen taistelu oli tänään viimeiseksi jätetyllä Urho Willmannilla. Hän oli illan keskareiden alkaessa finaalirankingin toisena vain hieman yli pisteen Ville Tilan perässä. Kun Ville ei tullut paikalle, oli Urholla täydet mahdollisuudet nousta loppurankingin kärkipaikalle. Valitettavasti loppukiri ei aivan riittänyt ja lopulliseksi eroksi kaverusten välille jäi 0,05 pistettä. Eli yksikin voitettu pallo enemmän tänään olisi riittänyt nostamaan Urhon ykköseksi, mutta tämän päivän tulosten jälkeen vuoden 2012 kokonaisrankingin ykköseksi tuli Ville Tila.

Finaalit alkavat perjantaina klo 16.30 Uimahallin kentillä. Täältä löytyy lopullinen finaaleiden ranking.

Tämän päivän otteluiden tulokset.

Advertisement