16.6.2021 keskarit alkaa klo 18.30

Jäsenistö toivoi että keskareiden aloitusta hieman siirrettäisiin 16.6.2021 koska Suomi pelaa samana päivänä historiallisesti jalkapallon em-kisoissa Venäjää vastaan. Seuran hallitus käsitteli asiaa ja keskareiden aloitusta päätettiin siirtää siten että poikkeuksellisesti 16.6.2021 nimenhuuto pidetään 18.15 ja pelit aloitetaan viimeistään klo 18.30. Huomioitavaa on että tapaa tästä ei tule vaan kyseessä on kertaluonteinen tapaus.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s