Jäsentiedote 2021

Tässä jäsentiedotteessa on tietoa Beach volley kesästä 2021 ja jäsenille tarjolla olevista eduista.

Wänäri Cowboysin toiminta jatkuu Rauhalahdessa

Rauhalahden Beach volley -alue käsittää kuusi kiinteää rantalentopallokenttää. Yksi kentistä on käytössä seuran jäsenillä vakiovuoroaikataulun mukaan. Muut kentät ovat sekä Wänäri Cowboysin, että Matkailukeskus Rauhalahden asiakkaiden yhteisessä käytössä siinä järjestyksessä kuin niitä on vapaana. Kaikki kentät tullaan kunnostamaan toukokuun aikana erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Seuran jäsenillä on biitsikenttien yhteydessä oma ”koppi”, missä säilytettään yhteisiä tarvikkeita. Yhteisessä käytössä ovat biitsipallot, lisäverkkoja ja kenttien kunnostusvälineet.

Seuran koppiin on pääsy ainoastaan seuran jäsenillä. Kopin avain löytyy kopissa kiinni olevasta numerolukkolaatikosta. Numerolukon koodi jaetaan jäsenille jäsenmaksun jälkeen.

Lisäksi vallitsevan tilanteen myötä koppiin tullaan toimittamaan käsidesiä ja pyydämmekin kiinnittämään erityistä huomiota hygieniasta huolehtimiseen siinä määrin kuin se on mahdollista. Ethän myöskään tule pelaamaan jos olet kipeä tai sinulla on flunssan oireita. Jos sairastut koronavirukseen on siitä hyvä ilmoittaa etenkin pelitovereille sekä seuran hallitukselle. Jos Suomen hallitus kieltää seuran harrastustoiminnan, tullaan maksetut jäsenmaksut siirtämään vuodelle 2022.


Jäsenmaksu ja sen maksaminen

Katso lisää täältä Jäsenmaksu 2021

Jäsenedut

  • Kauden alottajaiset kenttätalkoiden yhteydessä
  • Keskarit (miesten viikkokisat keskiviikkoisin)
  • Tirsat (naisten viikkokisat tiistaisin)
  • Vakiovuorot
  • Seuran pallojen ja muiden pelivälineiden käyttö Rauhalahdessa
  • Mahdollisuus tilata seuran jäsenvaatteita tarjoushintaan (mallit varmistuvat toukokuun aikana, joista tiedotetaan erikseen)
  • Keskari ja Tirsa finaaliturnaus (Elokuussa päivä tarkentuu myöhemmin)
  • King ja Queen turnaus (Elokuussa päivä tarkentuu myöhemmin)
  • Kauden päättäjäiset (Elokuussa päivä tarkentuu myöhemmin)

Tsekkaathan myös sivuston ( https://biitsi.net/ ), mistä löydät tietoa tirsoista ja keskareista! Vain jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan tirsoihin ja keskareihin.

Vakiovuorot 2021

Katso lisää täältä Vakiovuorot 2021


Biitsiterkuin Wänäri Cowboyn hallitus,

Timo, Iida, Miika, Päivi ja Tarja

Advertisement