Kuopioon kaikki vuoden 2014 beach volleyn SM-finaalit

beach voelly sm-finaalit logotKuopiossa järjestetään todellinen beach volleyn superviikonloppu 8.-10.8.2014, kun Trust Kapital OPEN -tapahtumassa pelataan samana viikonloppuna aikuisten, junioreiden ja opiskelijoiden Suomen mestaruudesta.

Järjestelyt biitsin huippuviikonloppuun toteutetaan kolmen eri tahon yhteistyönä. Aikuisten Sm-finaaleista vastaa beach volleyn erikoisseura Wänäri Cowboys. Junioreiden turnausjärjestelyistä vastaa kuopiolainen lentopalloseura Puijo Wolley Juniorit ja opiskelijoiden turnauksesta vastuun kantavat Kuopion Lääketieteen Opiskelijat (KuoLO ry) ja Kuopion kauppatieteen opiskelijat (Preemio ry) jotka toimivat Itä-Suomen Yliopiston Ylioppilaskunnan (ISYY) alaisuudessa. Kaikki kolme turnausta järjestetään kuitenkin yhteistyössä ja tahot ovat muodostaneet yhteisen toteutustoimikunnan.

Oikeudet aikuisten ja junioreiden SM-lopputurnauksiin on myöntänyt Suomen Lentopalloliitto ja opiskelijoiden turnauksen oikeudet on myöntänyt Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL).

Advertisement