Kauden päättäjäisistä ja keskareiden finaalista

Spectrum kuvituskuva kopioBiitsikausi lähenee loppuaan, mutta parhaat palat ovat vielä edessä. Tässä hieman infoa tulevista kohokohdista.

Keskarifinaalit perjantaina 16.8.2013

Keskarifinaalit pelataan perjantaina 16.8. klo 18.00 alkaen Rauhalahdessa. Ilmoittautuminen finaaleihin päättyy klo 18.00. Ilmoittautuminen tulee tehdä paikanpäällä henkilökohtaisesti. Pelit alkavat mahdollisimman pian ilmoittautumisen päättymisen jälkeen, kun kilpailunjohto on tehnyt pelikaaviot.

Keskareiden pokaalinjako on perinteiseen tapaan päättäreissä 17.8.

Kauden päättäjäiset 17.7.2013

Kauden päättäjäiset pidetään 17.8.2013 klo 18.00 alkaen Trust Kapitalin saunatiloissa osoitteessa Käsityökatu 43 (katso kartalta). Yhtään liioittelamatta voidaan sanoa, että kyseessä on yhdet keskustan hienoimmista saunatiloista, joten suuret kiitokset Trust Kapitalille tästä mahdollisuudesta!

Mukaan päättäreihin voi ottaa haluamansa saunavarusteet ja -juomat. Seuran puolesta pyritään järjestämään hiukan saunaevästä ja pari soveltuvaa juoma-annosta.

Saman päivänä pelataan Kaavilla seuran jäsenen Pasi Pitkäsen järjestämä biitsiturnaus, jonne seuran harrastepelaajia on lähdössä melko paljon ja sinne kannattaa lähteä pelailemaan ennen päättäjäissaunoja. Lisätietoja Pasilta p. 050 548 2723.

Lauantaina pelataan myös King of the Beach -turnaus Rauhalahdessa. Kingiin osallistuvat seuran parhaat kilpapelaajat ja noita pelejä voi myös mennä katsomaan.

Advertisement