Tuomo Rissanen keskarivoittoon

beach volley turnaus Tuomo Rissanen

Keskareiden voittaja 31.7.2013 Tuomo Rissanen

Tuomo Rissanen oli tänään sateisessa säässä pelattujen keskareiden ykköslohkon selkeä kuningas, sillä Tumi oli ainoa joka jäi pluspisteille voitettuaan kaikki erät selkein numeroin. Siinä ei silloin jää selittelyille varaa. Toiseksi tuli luonnollisesti Wille Markkanen, kuten lähes aina tänä kesänä. Kolmanneksi itsensä kiilasi Ville Tila, jolla oli itseasiassa kakkostila melko hyvin haarukassa, mutta Markkasen viimehetken piristyminen viimeisessä erässä veikin karkin Tilan pojan nenän edestä. Neljänneksi lohkossa jäi tällä kertaa Esa Kaarakainen.

Kakkoslohkossa Timo Soininen oli selkeästi paras, vaikkakin kakkoseksi tullut Olli Säynäjäkangas pääsi myös pluspisteille. Kolmanneksi tullut Pasi Pitkänen hävisi Ollille käytännössä vain kahden pallon verran, mutta sellaista on peli. Neljänneksi kakkoslohkossa tuli Juha Kuosmanen.

Kaikkien otteluiden tulokset

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s