Wänärin pojat hyytyivät finaalissa

Maaningan tunauksen kolme parasta joukkuetta. Simo Koskinen ja Wille Markkanen (2.), Mikko Veijanen ja Jaakko Korpi (1.) sekä Jouni Lehtonen ja Pasi Seppänen.

Maaningan tunauksen kolme parasta joukkuetta. Simo Koskinen ja Wille Markkanen (2.), Mikko Veijanen ja Jaakko Korpi (1.) sekä Jouni Lehtonen ja Pasi Seppänen (3.).

Maaningalla kisailtiin Huiluuruppeemat beach volley -turnaus ja turnauksessa oli vahva edustus Wänäri Cowboysista. Parhaiten Wänärin porukasta sijoittuivat Simo Koskinen ja Wille Markkanen, jotka tulivat turnauksessa toiseksi.

Wänärin edustajien välillä nähtiin kova yhteenotto välierissä, Kun Koskinen-Markkanen sai vastaansa parin Tuomo Rissanen ja Jarmo Mönkkönen. Kuten oletettua, toisilleen tutut joukkueet nahistelivat todella tasaväkisen ottelun, jossa Koskinen ja Markkanen veivät lopulta pidemmän tikun.

Välierän tiukka puristus vei miehiltä mehut jaloista ja niinpä kävikin, että finaalissa ei Wänärin pelaajilla ollut oikein mitään sanottavaa ja vastustajana ollut pari Mikko Veijanen-Jaakko Loppi pääsivät finaalista erittäin helpolla. Oikeastaan riitti, kun he pitivät syöttönsä raskaana ja kentässä.

Kolmanneksi turnauksessa taistelivat itsensä Pasi Seppänen ja Jouni Lehtonen, jotka voittivat Tuomo Rissasen ja Jarmo Mönkkösen pronssiottelussa. Pronssiottelussa oli siis myös hyvin Wänärin väkeä.

Tuloksia puolivälieristä lähtien.

Tuloksia puolivälieristä lähtien.

Maaningan turnaus oli osa kaksiosaista kiertuetta, jonka toinen osakilpailu pidetään Kaavilla 17.8.2013.

Advertisement