Ilkka Sammelvuo voitti keskarit 25.7.2012

Tuomo Rissanen torjuu Ilkka Sammelvuo lyö beach volley -pelissäKai se kokenutkin voi joskus voittaa ja niin Ile voittikin. Ykköslohkon asetelmissa heijastui edellisen viikon keskareiden selkeän voittajan yllättävä poisjäänti, jolloin Ilkkakin pääsi juhlimaan. ykköslohko oli harvinaislaatuisen selkeä, kun Ilkka vei voiton selkein pistein. Toiseksi tullut Timo Soininen ooli yhtä selkeä kakkonen ja Tuomo Rissanen kolmonen. Kaksi viikkoa aiemmin keskarit voittanut Ville Tila sai taas pudotuksen maanpinnalle jäädessään ykköslohkon viimeiseksi.

Kakkoslohkossa Esa Kaarakainen oli vahvin tarkan tsekkipelinsä ansiosta ja lohkon kakkoseksi nakutteli kisoihin hyvin valmistautunut Petteri Tiitta.

Rankingissa Ilkka Sammelvuo luonnollisesti kipusi rajusti ylöspäin listan kolmoseksi, mutta muutoin muutokset oli vähäisiä.

Otteluiden tulokset.

Advertisement