Simo Näkki selkeään voittoon 4.7.2012

Simo Näkki katkaisi Miika Ojasen voittoputken keskareiden ykköslohkossa. Miikan ohi lohkossa nousi myös väkevästi verkolla riehunut Tuomo Rissanen. Neljänneksi ykköslohkossa jätettiin lupaavan alkukauden pelannut Urho Willman. Lohkovoiton lisäksi Simo raivasi itsensä myös keskarirankingin kärkeen.

Dramatiikkaa oli tarjolla kolmoslohkossa, jossa Ilkka Sammelvuo joutui jättämään pelit kesken toisessa erässä saatuaan Ville Tilan moukarilyönnin kasvoihinsa. Tällöin aurinkolasien reuna kaivautui syvälle Ilkan kasvoihin ja Ilkka joutui lähtemään ensiapuun hoitamaan muodostunutta syvää haavaa.

Yksittäiset otteluiden tulokset.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s