Miika Ojanen rikkoo ennätyksiä

Jo toisen perättäisen ykköslohokon voiton varmisti jälleen Miika Ojanen. Tällä kertaa pisteet olivat jopa edellistä kertaa huimemmat 21,8. Hyvänä kakkosena lohkossa taisteli Osku Säisä, mutta ehkä lievä ylilatautuminen näkyi otteissa ja Osku ei saanutkaan aivan Miikaa siltaan.

Rankingissa herra Ojanen luonnollisesti dominoi ja on seuraavan keskarin varma ykköslohkolainen. Kakkosena rankingissa on todellinen yllättäjä, eli Urho Willman, joka osoittaa sitkeyden merkityksen ranking-lajeissa – Hienoa Urho!

Tulokset.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s