JUNNUTREENIT 2022

Wänäri Cowboys järjestää kesällä 2022 kahdet harjoitukset (16.6. ja 20.6.) beach volleystä kiinnostuneille U14 ja sitä vanhemmille tytöille ja pojille. Ensimmäisessä harjoituksessa käydään läpi beach volleyn perustekniikoita ja toisessa harjoituksessa tarkemmin pelillisiä asioita.

Ilmoittaudu harjoituksiin mukaan alla olevasta linkistä:
https://forms.gle/2FLpkhVnJyuvFUNA8

Harjoituksiin otetaan mukaan 10 ensiksi ilmoittautunutta. Harjoituksiin voit osallistua olit sitten vasta-alkaja biitsillä tai jo enemmän pelannut. Lentopallon perustekniikoiden tietäminen on etu. Harjoitusten sisältö pyritään suunnittelemaan osallistujien mukaan ja sitä varten ilmoittautumislomakkeella on muutama taustatietokysymys.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.6.2022. Harjoituksilla on säävaraus ja mahdollinen peruuntuminen tiedotetaan viimeistään harjoituspäivänä klo 14. Harjoitukset ovat seuran jäsenille maksuttomat, muilta osallistujilta maksu 5€/kerta. Maksu paikan päällä käteisellä. Jäsenmaksusta ja jäseneduista löydät lisätietoja:
https://biitsi.net/jasenmaksu/

Tervetuloa mukaan oppimaan beach volley taitoja!

Junnutreeneistä lisätietoa antaa tarvittaessa Esa Kaarakainen 050 330 9300 / wanaricowboys@gmail.com

Advertisement