Tirsojen ja keskareiden 2. osakilpailun rankingpisteet

Wänäri Cowboys hallitus kokoontui päättämään tulkinnan Tirsojen ja Keskareiden sääntöjen Ranking-tilanteen ylläpitämisestä ja laskemisesta. Nykyisiin sääntöihin nojaten hallitus linjasi että alkurankingpisteitä ei lasketa mukaan kuin ensimmäiseen osakilpailuun. Toisesta osakilpailusta lähtien mukaan lasketaan vain osakilpailujen tuomat pisteet sääntöjen mukaan.

Säännöissä lukee: ”Ranking-tilanne perustuu pelaajille laskettuihin yhteispisteisiin. Ensimmäisen osakilpailun jälkeen kunkin pelaajan yhteispisteisiin lasketaan mukaan vain viimeisin pisteitä tuonut osakilpailu. Tämän jälkeen yhteispisteisiin lasketaan mukaan kaksi viimeisintä pistemäärää kauden loppuun asti. Lähtöpisteet lasketaan mukaan, mikäli pelaajalla ei ole muutoin koossa tarvittavaa määrää pisteitä tuonutta osakilpailua.”

Advertisement