Snow Volley goes Tahko 3-4.4.2020. Talkoolaisille tarvetta

Snow Volley turnaus järjestetetään 3-4.4.2020 Tahkolla. Perjantaina otellaan firma-sarjan mestaruudesta ja lauantaina vuoron saavat kilpa- ja harraste-sarjat. Tule mukaan pitämään joukkueesi kanssa hauskaa Tahkolla! Snow Volley pelataan lumella 3 vastaan 3 ja lentopallokosketuksilla. Turnauksen järjestävät yhteistyössä Wänäri Cowboys ja Puijo Wolley Juniorit. Lisätietoa turnauksesta ja ilmoittautuminen Puijo Wolleyn sivuilta http://www.puijowolley.fi/snow-volley/

Tarvitsemme turnaukseen myös talkoolaisia, kentän rakennukseen, purkamiseen ja tuomarointiin. Yhden koko päivän talkoolaisille tarjolla yhteismajoitus ja ruokailut turnauspäiville. Ilmoittaudu talkoolaiseksi seuraavan lomakkeen kautta https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY-9XgvAsCeNCLxqy1vVwJ2dCvrN_V3rIYRZo7PMLjzlKW9w/viewform

Jos kysyttävää turnauksesta tai talkoolaiseksi tulemisesta herää niin ole yhteyksissä Sallaan tai Miikaan, wanaricowboys(ät)gmail.com

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s