Beach volleyn Suomen mestaruuksista pelataan Kuopiossa 8.-10.8.2014

trust kapita OPEN avauskuvaWänäri Cowboys on saanut järjestettäväkseen beach volleyn Suomen mestaruuskisat ja ne pelataan Kuopion satamassa ravintola Albatrossin eteen rakennetulla beach volley -areenalla.

Tapahtuman nimi on Trust Kapital OPEN ja tapahtumaan sisältyy aikuisten SM-finaalien lisäksi myös junioreiden U16 j U18 sarjojen SM-finaalit, opiskelijoiden SM-kisat sekä Fressi- ja harrastesarjat. Näin on syntynyt n. 130 joukkueen beach volley -turnaus, joka on lajissaan Suomen suurin. Tapahtuman järjestelyihin osallistuu huima joukko vapaaehtoisia talkoolaisia sekä yhteistyöyrityksiä.

Itse pääareenalle Kuopion satamassa sekä muihin peleihin Matkailukeskus Rauhalahdessa on katsojilta vapaa pääsy. Näin ollen kaikkien kannattaa tulla seuraamaan Suomen parasta beach volleyta huipputunnelmassa.

Katso lisää Trust Kapital OPENin verkkosivuilta.

Advertisement