Wänäri Cowboysin jäsentiedote 12.5.2014

kentän pystytysKesä kolkuttaa jo ovella ja biitsikenttien kutsuhuuto kaikuu! Tässä jäsentiedotteessa on tietoa tulevasta kaudesta ja jäsenille tarjolla olevista eduista.

WÄNÄRI COWBOYSIN TOIMINTA JATKUU RAUHALAHDESSA

Rauhalahden Beach volley -alue käsittää kuusi kiinteää rantalentopallokenttää ja tänä kesänä jäsenillä on käytössään yksi uusi oma kenttä seuran omalla verkolla, minkä jokainen pystyttää itse pelien ajaksi. Muut kentät ovat sekä Wänäri Cowboys:n, että Matkailukeskus Rauhalahden asiakkaiden yhteisessä käytössä siinä järjestyksessä kuin niitä on vapaana. Näillä kentillä pidetään verkot koko kesän paikallaan, eikä kenttiä ei voi varata etukäteen. Osa kentistä kunnostettiin talkoovoimin perjantaina 9.5.

Seuran jäsenille on rakennettu biitsikenttien yhteyteen oma ”koppi”, missä säilytettään yhteisiä tarvikkeita. Yhteisessä käytössä ovat biitsipallot, seuran kentän verkko, äänentoistolaitteet, kenttien kunnostusvälineet ja toki koppi toimii myös tarvittaessa sateen suojana 

Seuran koppiin on pääsy ainoastaan seuran jäsenillä ja se tulee käyttöön, kun koppiin on laitettu lukko. Seuran jäsenistä tullaan toimittamaan lista Rauhalahden leirintäalueen vastaanottoon, josta kopin avaimen voi noutaa. Kopin avain tulee aina palauttaa vastaanottoon!

  • Seuran omalle kentälle on mahdollisuus varata vakiovuoro 1,5 h
  • ma-pe klo 16.30-21.00 vakiovuorojen pituus on 1,5 h
  • aamupäivisin 8.00-16.30 ja viikonloppuisin vakiovuorot ovat 2 h

Vakiovuoroa on mahdollista hakea vasta jäsenmaksun maksettuaan. Vakiovuorot julkaistaan 1.6.2014.

Kaikki vakiovuoro hakemukset tulee laittaa sähköpostilla osoitteeseen salla-tikkanen@hotmail.com jäsenmaksun maksamisen jälkeen, kuitenkin viimeistään 31.5.. Vakiovuorot pyritään jakamaan tasaisesti, niin että jokainen halukas ”peliporukka” saa ainakin yhden vuoron. Jos vuoroja jää vielä vapaaksi, on mahdollista saada useampi vakiovuoro.

Alla oleva taulukko tullaan laittamaan seuran koppiin sekä sen ulkopuolelle näkyvälle paikalle, kunhan vakiovuorot julkaistaan.

Poikkeuksena vapaasta käytöstä Rauhalahden kenttiin (koskee myös seuran jäsenten kenttää) tekee Wänäri Cowboys ry:n viikkokilpailut keskiviikkoisin klo 17.00-22.00 sekä mahdolliset turnaukset/tapahtumat. Turnauksista ja tapahtumista tullaan ilmoittamaan hyvissä ajoin etukäteen, jos se koskee vakiovuorojen peruuntumisia.

JÄSENMAKSU JA SEN MAKSAMINEN

Jäsenmaksut maksetaan tänä vuonna suoraan seuran tilille ja viitteenä käytetään ”Jäsenmaksu Etunimi Sukunimi” esim. ”Jäsenmaksu Matti Meikäläinen”. Vasta jäsenmaksun maksettuaan jäsenet ovat oikeutettuja jäsenetuihin.

Jäsenmaksut:

Maksun saaja: Wänäri Cowboys
tilinumero FI4480001770604313 Danske Bank
Eräpäivä 31.5.2014
Viite: ”Jäsenmaksu Etunimi Sukunimi”
Jäsenmaksu 30 €

JÄSENEDUT

Jäsenetuihin on tänä vuonna tullut muutoksia, parempaan suuntaan! 

Jäsenedut vuonna 2014 ovat

  • Kauden alottajaiset ja päättäjäiset
  • Keskarit (viikkokisat)
  • Vakiovuorot
  • Seuran kopin käyttö Rauhalahdessa (äänentoistolaitteet, pallot, verkko jne.)
  • Seuran tekniset treenipaidat

Treenipaidat ovat tänä vuonna keltaiset, teknistä kangasta olevat hihattomat paidat. Paitoihin on painettu seuran logo sekä mahdollisesti muutamien sponsoreiden logot. Miehille ja naisille on omat mallit ja kokojakin on tilattu laidasta laitaan, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva 

Tsekkaathan myös sivuston ( https://biitsi.net/ ),mistä löydät tietoa keskareista ja keskareiden aloitusajankohdasta! Vain jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan keskareihin. Lisää keskareista voi myös tiedustella Wille Markkaselta.

KAUDEN ALOTTAJAISET 14.6. LAUANTAINA

Kauden alottajaisia tullaan viettämään lauantaina 14.6. päivällä Rauhalahden kentillä pelien merkeissä ja illalla yhteisruokailulla vielä toistaiseksi määrittelemättömässä ravintolassa. Kauden alottajaisissa tullaan jakamaan uudet seurapaidat, joten tätä tilaisuutta ei kannata missata! Kauden alottajaisista tulemme ilmoittamaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa, mutta tärkeintä on että laitatte päivämäärän kalentereihinne! 

Yhteystietoja:

Salla: salla-tikkanen@hotmail.com
Wille: wille.markkanen@gmail.com
Tatu: tatusaisa@hotmail.com
Kirsi: kirby1616@gmail.com

Tällä erää hallituksella ei ollut muuta tiedotettavaa. Pelikentillä tavataan! 

Biitsiterkuin Wänäri Cowboyn hallitus,

Salla Tikkanen
Tatu Säisä
Kirsi Hyttinen
Wille Markkanen, Puheenjohtaja

Advertisement