Lasse Maijala voittoon keskareissa

Keskarivoittaja Lasse Maijala

Keskarivoittaja Lasse Maijala

Lasse Maijala jatkoi vakuuttavaa sarjaansa keskareissa voittamalla keskareiden ykköslohkon. Maijala on nyt voittanut joka kerta lohkonsa osallistuessaan keskareihin. Maijala tosin sai etua pelien alkuun, kun hän oli juuri pelannut voittoisan haastepelin yksinään kuutta vastustajaa vastaan ja pystyi näin aloittamaan hyvin lämmitelleenä. Kakkoseksi lohkossa tuli ikuinen kakkonen Wille Markkanen. Kolmannen sijan nappasi Esa Kaarakainen, joka on noussut ykköslohkon vakiokasvoksi. Neljänneksi ykköslohkossa jätettiin paremmin opiskelijaurheilijana tunnettu Henry Tissari.

Kakkoslohkossa Ville Tila keräsi parhaat pisteet oikein mukiinmenevällä 17 pluspisteen tuloksella ja Tila julistikin tulosta ympäristölle silmin nähden tyytyväisenä. Toiseksi itsensä kamppaili Mikko Räbinä. Kolmanneksi kakkoslohkossa sijoittui Juha Kuosmanen, joka tosin antoi muille tasoitusta siten, että hän raatoi seuran uuden kopin kimpussa viime hetkelle ennen pelien alkua. Seuralla on nyt uusi koppi, mutta Juha jäi lohkossa kolmanneksi. Neljäs kakkoslohkossa oli Sänäjäkankaan Olli.

Kaikkien otteiluiden tulokset.

Advertisement